شیوه های کنترل فشار خون بالا
شیوه های کنترل فشار خون بالا
داروها
چندین گروه از داروها، که بهطور کلی به آنها داروهای ضد فشار خون میگویند، امروزه برای درمان پرفشاری خون وجود دارند. در هنگام تجویز دارو، بیماری قلبی-عروقی فرد (از جمله، خطر آنفارکتوس میوکارد و سکته) و فشار خون در نظر گرفته میشوند.
اگر درمان دارویی آغاز شدهاست، باید که پزشک بر پاسخ به درمان نظارت کرده و هر گونه واکنش معکوس ناشی از درمان را بررسی کند. کاهش فشار خون به اندازه ۵ میلیمتر جیوه، میتواند خطر سکته را تا ۳۴٪ و خطر بیماری قلبی ایسکمیک را تا ۲۱٪ کاهش دهد. کاهش فشار خون میتواند به کاهش احتمال جنون، نارسایی قلبی، و مرگ و میر ناشی از بیماری قلبی-عروقی نیز منجر شود.
کارشناسان در مورد بهترین دارو به توافق نرسیدهاند تعاونیCochrane، سازمان بهداشت جهانی و راهکارهای ایالات متحده دوز کم داروهای ادرار آور با پایه تیازید را به عنوان درمان اولیه برگزیده تأیید میکنند. راهکارهای بریتانیا برای افراد بالای ۵۵ سال یا از نژاد آفریقایی یا کارائیبی، بر بلوککنندههای کانال کلسیم (CCB) تأکید میکند. برخی افراد به بیش از یک دارو برای کنترل پرفشاری خون خود نیاز دارند.
درمان پرفشاری متوسط یا شدید خون نرخ مرگ و میر و اثرات جانبی قلبی-عروقی را در افراد ۶۰ ساله و مسن تر کاهش میدهد. در افراد بالای ۸۰ سال به نظر نمیرسد درمان به میزان قابل توجهی نرخ کلی مرگ ومیر را کاهش دهد، اما خطر بیماری قلبی را کم میکند.
درقسمت بعدی نکاتی در مورد اندازه گیری فشار خون به شما خواهیم گفت.
فشار خون بالا (قسمت ششم)


خانه سالمندان حضرت فاطمه زهرا(س) شهرستان نیشابور، با بیش از نود مادر سالمند ساکن در این موسسه خیریه، آماده پذیرش مادران عزیز از سراسر کشور می باشد.