سرماخوردگی یا آنفولانزا؟
سرماخوردگی یا آنفولانزا؟
یکی از خطرآفرین ترین بیماری ها در سالمندان آنفولانزا می باشد. درمان آنفولانزا در سالمندان اگر به طور جدی مورد توجه قرار نگیرد دیر هنگام تشخیص داده شود ممکن است برای سالمند خطرناک باشد. در این مطلب به بررسی علائم و نکاتی درباره ی آنفولانزا در سالمندان خواهیم پرداخت.
در ابتدا بد نیست به تفاوت سرماخوردگی و آنفولانزا بپردازیم. در مورد سرماخوردگی باید گفت که بالغین ۲ تا ۴ بار در سال و کودکان ۶ تا ۱۰ بار در سال، سرما می خورند. اصولا افرادی که دارای سیستم ایمنی ضعیف هستند، زودتر سرما می خورند.
ویروس، عامل ایجاد سرماخوردگی است. سرماخوردگی با آنتی بیوتیک درمان نمی شود، بلکه باید صبر کرد تا خودش خوب شود.
اگر شما با یک فرد سرماخورده دست بدهید و سپس همان دست را به چشم، دهان و یا زخم باز خود بزنید، ویروس را به داخل بدن خود وارد کرده اید. همچنین ممکن است با تنفس هوای آلوده، قطرات محتوی ویروس را وارد بدن خود کنید.
خارش چشم، آب ریزش بینی ، سرفه، گرفتگی صدا ، اشک ریزش، خستگی و گاهی تب از علائم سرما خوردگی می باشند. این علائم ۷ تا ۱۰ روز طول می کشند.
برای درمان، بهتر است مایعات زیادی بنوشید و استراحت کنید. اگر بعد از ۱۰ روز خوب نشدید، نزد پزشک بروید.
آنفلوآنزا هم شبیه به سرماخوردگی می باشد، اما علائم آن شدیدتر است. ویروس آنفلوآنزا در اواخر پاییز تا اوایل بهار زیادتر است. ویروس ها انواع مختلفی دارند و به وسیله قطرات دهان و یا بینی پخش می شوند. اگر شخص مبتلا به آنفلوآنزا، عطسه یا سرفه کند، ویروس در هوا پخش می شود. آنفلوآنزا از روز اول با علائم شروع می شود و روز پنجم ما متوجه بیماری خود می شویم. جالب است بدانید که از روز اول تا پنجم، ویروس می تواند پخش شود.
آنفولانزا در سالمندان(قسمت اول)
در قسمت بعدی در مورد انواع آنفولانزا و آمار مربوط به این بیماری در دنیا را توضیح خواهیم داد.خانه سالمندان حضرت فاطمه زهرا(س) شهرستان نیشابور، با بیش از نود مادر سالمند ساکن در این موسسه خیریه، آماده پذیرش مادران عزیز از سراسر کشور می باشد.