کنارآمدن با بیماری پارکینسون
کنارآمدن با بیماری پارکینسون
وقتی فرد دچار بیماریهایی مانند برونشیت یا آنفلوآنزا میشود، میداند طی یک هفته وضعیتش بهتر میشود و بهحالت طبیعی برمیگردد؛ اما در بیماری پارکینسون وضعیت متفاوت است. این بیماری ازبین نمیرود و میتواند از راههای مختلفی موجب تغییر زندگی فرد بیمار شود. بااینحال، راهکارهایی وجود دارد که به فرد بیمار کمک میکند با این بیماری مزمن بتواند کناربیاید.
مهمترین راهکار این است که فرد بیمار از همان لحظهی آگاهی از بیماری بهدنبال دریافت کمک باشد. کسب آگاهی و حمایت نیز به بیمار کمک میکند بهتر بتواند با مشکلاتی مواجه شود که در آینده با آنها روبهرو خواهد شد. مشاور سلامت روان میتواند به فرد کمک کند زندگی خود را کنترل و برنامهی درمانی خود را دنبال کند. بهطور کلی کارهایی که بیمار میتواند انجام دهد، عبارتاند از:
-کسب آگاهی دربارهی بیماری
-صحبت با دوستان و نزدیکان دربارهی بیماری و جدانشدن از آنها
-انجام کارهای لذتبخش
– از پرسیدن دوباره از پزشک یا پرستار دربارهی موضوعی که متوجه نشده یا فراموش کرده، نباید هراس داشته باشد.
-استفاده از سرویسهای خدماتی که برای کمک به بیماران پارکینسونی در جامعهی فرد بیمار وجود دارد.
-یادگیری نحوهی مدیریت استرس برای کسب دیدگاه بهتری در زندگی؛ زیرا داشتن استرس فقط موجب بدترشدن این وضعیت خواهد شد.
-اگر فرد بیمار دچار افسردگی شده باشد (افسردگی که برای مدت طولانی در فرد میماند و نه احساس گاهگاه افسردگی)، برای درمان آن به تجویز پزشک، از داروهای ضدافسردگی میتواند استفاده کند.
در قسمت بعدی به روشهای درمانی جایگزین برای مبارزه با بیماری پارکینسون خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید.
پارکینسون(قسمت پنجم)

خانه سالمندان حضرت فاطمه زهرا(س) شهرستان نیشابور، با بیش از نود مادر سالمند ساکن در این موسسه خیریه، آماده پذیرش مادران عزیز از سراسر کشور می باشد.